just let me hold you

jag har sovmorgon imorgon också. sitter och glor på adam brody förtillfället. undrar om det finns någon charmigare kille. tveksamt. adam brody. seth cohen. spelar ingen roll. ge mig vilken som. idag inhandlade jag mig en kalender, en rosa. inte riktigt det jag var ute efter. imorgon ska jag inhandla skor och vi ska börja på vårat projektarbete. kommer bli storslaget. jag vet knappt vad jag skriver just nu. kände att jag behövde skriva lite. röra lite på fingrarna. även fast pekfingret gör ont, som vanligt. någonting låter i mitt rum. jag ser ingenting. helmörkt förutom det lilla ljus dataskärmen bidrar med. jag tror jag ska tömma papperskorgen imorgon. gud vet vad som befinner sig i den. i helgen vill jag vara social. jag vill gå ut med mina vänner. jag hoppas på det. och jag ska förmodligen spendera ännu mer pengar i helgen, tillsammans med min mamma. jag tycker om att spendera, har jag någonsin sagt det?

stephenie meyer

jag har sovmorgon imorgon. jag trotsar tiden. står emot lusten av att kolla på film. ska inviga böckerna. första boken. om jag kunde drömma. imorgon är jag förmodligen fast. om jag inte skriver, så vet ni vad jag gör.


local color

Sometimes to see life clearly

You have to open up more

Than your eyes


backwards

Gårkvällen; Middag, bio och film. Idag; Besök.
jag har tur som har dom fina vännerna jag har. jag har inte tur som fortfarande är drabbat av förkylningen. jag saknar min vän Thea som jag inte träffat sedan Kretaresan. Den saknar jag också. såklart. hur kan jag inte sakna? jag har redan börjat mina planer på nästa års utomlandsresa. studentresan. en gäng brudar.

jag har första, andra och tredje boken utav Twilight samlingen hemma.
gissa?

burn baby burn

Ett tips innan man går och lägger sig, när man ligger ensam i rummet precis innan man ska sova, är att inte se 'The Notebook'. Mina ögon kommer förmodligen vara svullna, röda och förskräckliga när jag vaknar. Filmen är en av de vackraste jag sett. Den är perfekt, dom är perfekta. Allt. Varning tårar!

Shoppingen idag resulterade i; en stor tröja, ett par jeans, ett linne, en kjol, en klänning, ett par tights, ett linne, en väska, en ring, en skjorta, ett linne, ett linne till, en tshirt och en BH. Strax under 3000 kr. Burn baby, burn. Som pappa sa. Ett antal tusenlappare fattigare, men med en betydligt mer välfylld garderob.

rubrikhitochdit

och vet ni vad?
ikväll ska jag se "Hannah Montana the movie". Det må vara pinsamt och löjligt.
Men jag trotsar detta och tänker se denna disney-smörjande-barnrulle iallafall.



update
vill också vara superstjärna, stå på scenen och ha mig.
leva dubbelliv och tjäna miljoner om året. Och nu låter
det som om jag är avundsjuk på Miley Cyrus också.
Hur ska detta sluta.

klädbeskymmer!

Mamma har den senaste timmen försökt printa in i mitt huvud att verkligen shoppa i morgon. Det är inte ofta min mamma verkligen ber mig att spendera mina pengar. Jag ska inte köpa kläder jag inte sen kommer att använda, vilket jag inte brukar göra, men enligt henne gör jag det. Jag ska inte gå in på herravdelningen och köpa någon tshirt i storlek XL, för kvinnor ska inte dölja. Jag har hört allt det där förut. Jag är bara glad att hon bryr sig, på sitt vis. Men man köper ju kläder man trivs i? Eller gör jag inte det? Tillhör jag den gruppen av samhället som endast köper för att köpa? För att spendera. Dock spenderar jag endast pengar på reavaror, fick jag också höra. 'Det skadar inte att komma hem något med en dyrare prislapp', lätt att säga när man inte lever på studiebidraget. Dock tror jag att mamma har rätt. Jag är inte duktigt på att shoppa. Men jag shoppar inte kläder bara för att shoppa. Tvärtom. Jag analyserar plagget alldeles för länge. Jag behöver släppa efter en aning. Känns det bra så köper jag det. Morgondagen kan endast sluta på två vis; 1. jag kommer hem tomhänt, har inte hittat något plagg som 'klickat' och jag kommer förmodligen vara irriterad under hela helgen eller 2. jag kommer hem och har gjort av med halva lönen. Jag kommer få pappas klagomål på mig, då han anser att jag inte riktigt vet hur man planerar sin ekonomi. Jag skulle gissa på den första. Bara för att jag behöver kläder mer än någonsin. Garderoben är tommare än någonsin efter gårdagens urrensning. Det enda postiva är att jag nu ser vad jag har för kläder. 2/3 av garderoben var bara skit, borttaget och undanstoppat. Jag har spenderat dagen framför sthlmstreetstyle.se och lookbook, för att få en liten aning om vad jag behöver för kläder. Inspirationstorka. Jag ska lägga ner hela min själ på att hitta kläder imorgon. Jag behöver allt!


min lampa rockar!

sick

jag blev sängliggandes idag och missade både mentorstiden och psykologin, som tydligen är tjejernas nya favorit. jag längtar efter att få höra mer. psykologin är ju den kurs jag längtat mest över så det glädjer mig att den verkar bra. saldot på kontot idag ligger på över 13 000, det känns bra, åh, otroligt bra. trots att jag är hemma idag ska jag iväg imorgon, mot hufudstaden. huvudvärkstabletterna och nässprayen gör mig sällskap i väskan. det är tråkigt att vara hemma. ligger bänkad i soffan. ingenting att titta på. jag tror jag ska duscha.

the boy in the striped pyjamas

mina ögon producerar någon slags kladdmassa som gör att jag ser suddigare än vanligt.
jag är inte något stort fan av förkylningar inte. finns det någon megakur som hjälper så är
jag tacksam för det.

saying prayers for something perfect

sitter här igen. hur mycket jag än försöker att hålla mig borta ifrån datorn lyckas jag alltid hamna här i slutändan iallafall. sitter just nu med värsta gamnacken, täppt i nästan och hostar. min förkylning is back. jag har inte råd att bli sjuk. däremot har jag, frånochmed imorgon, råd att spendera lite pengar, då lönen äntligen faller in på kontot. det resulterar i en hel dag i stockholm på fredag, där vi även ska träffa vår vännina. jag ska "shoppa without no limit", ett par ord jag på senaste tiden har börjat tycka väldigt mycket om. jag ska inhandla allt till hösten, det vill säga det jag hittar. vi ska crasha stockholms secondhand butiker och vi ska spendera. pengar är inte till för att sparas, håller starkt fast vid detta. innan dess ska jag placera mig i min bäddade säng, surfa in på filmsidan, värja en film, fylla starbucksmuggen med varmt honungsvatten, göra mig en äggmacka och peppra på med nässpray. jag ska njuta av filmen och jag ska vakna frisk. det sistnämnda går väll sådär, speciellt när mamma ringer och berättar att hennes lilla patient drabbats av svininfluensan. spännande. jag tänker då inte dra på mig någon influensa.

och jag vill förövrigt tatuera mig, vilket jag tänker göra. Något litet, diskret och fint. Blir det inte en familjedag på lördag innehållande bio och middag, tänker jag följa med Jäspär till stockholm och tatueringsmässan.


countdown

Om 289 dagar står vi på konserthusterrassen. vi är dom flesta vitklädda och bär en vit hat på huvudet. om 289 dagar springer vi ut ifrån konserthuset, då tar vi studenten. sen behöver jag aldrig mer sätta min fot på västerås fria gymnasium.

289 dagar.

my head's upsidedown

Sitter som skönast i sängen. hängandes över datorn. har som vanligt nyss sett film, denna gång 'Elisabethtown', himla mysig film. har en massa tankar idag känner jag. vet egentligen inte hur dom lyder eller var dom kommer ifrån, men jag känner att dom är där. känner mig mystisk. känner inte igen mig själv. men det tar tid att veta vem man själv är, har jag hört. inte för att gå in alldeles för djupt på saken, det är jag för trött för. vad vill jag? vad vill jag egentligen åskadkomma med livet? vad är min mening med livet? vad ska jag göra, hur ska jag göra det och när? vart tar jag vägen efter gymnasiumet? högskolan? jobb? utomlands? hur vet jag vad som är bäst? hur väljer jag rätt val? hur vet jag att jag valt rätt?

huvudvärken blir endast värre. sluta tänka. leva i nuet.
det har jag gjort hitills och det har ju fungerar hyggligt.
jag vet inte om jag har funderat klart för kvällen eller inte.
jag tror inte det. kommer förmodligen inte kunna somna
på grund av det. kommer fortsätta fundera tills jag väl
somnar. första lektionen i morgon, matte c, med världens
underligaste lärare. det funderar jag också på. kommer jag
klara kursen med hans 'hjälp'? jag måste klara. måste. klara.
mitt schema är sjukt, helt sjukt. nästan inga lektioner alls.
vilken trea börjar halv 3 en tisdag? skönt men nästan läskigt.

jag måste sluta tänka.

i want a kreditcard without no limit

jag vill ha kläder. måste ha kläder. måste tömma ur garderoben på taskiga kläder á 2006 och fylla på med nytt. jag får strunta i alla praktiska saker och bara köpa kläder när lönen kommer tror jag. börjar bli trött på morgonstriderna med garderoben. jag lyckas aldrig vinna. 25 augusti, kommer inte lönen den 25e?

123

jag är så jävla sur för att jag inte gick på coldplay.
fan också.

en bil på fyra hjul



Pappa gick loss med min kamera när jag körde tidigare idag. Jag var tvungen att publicera bilderna på bloggen för att 1. visa att jag faktiskt kör bilen och 2. att pappa faktiskt kan hantera min hypertekniska kamera. Ibland är han inte mänsklig.

one in a million



Det stod en man utanför en av restuarangerna på kreta och sålde namnhalsband. Han hade en lång "tråd" som han formade till bokstäver. 5 minuter, 5 euro resulterade i ett Rebecka. Han gillar vi.

Dreaming of revelry

let me feel that special feeling again.
and let me have it forever.

allt och ingenting









Drog en waynare idag. Grekisksallad och jag måste säga att grekiska salladen är bättre i sverige än vad den faktiskt är i grekland. måste bero på att det är mer innehåll här i sverige? Mitt fina sällskap var min fina vän Cornelia. vi insåg att vi saknar greece för mycket. funderade på att ta bussen till arlanda. jag har ju finaste muggen iallafall. gissa om leendet växte när jag insåg att Chania hade starbucks. har försökt beställt muggen sen jag kom hem från usa och nu hittade jag den. väldigt trevligt! lördagskvällen ska spenderas i min säng, tittandes på film och äta mitt godis. hallelujah

it's splendid baby


det ger oss rysningar. ta oss tillbaka.

two one

jag skulle behöva hitta mig ett par jeans idag. försöka. jag tycker inte om att handla jeans. hittar aldrig dom jag riktigt vill ha. irriterande. nästan uppe med tuppen idag. rummet är fortfarande städat och jag mår bättre i halsen. det är näst sista dagen på mitt sista sommarlov.

if you want it, get it





Lite mer kreta bilder. Kommer förmodligen komma upp lite dåochdå. Hoppas folk inte tröttnar. För de gör inte jag. Sitter och kollar bilder ett antal gånger om dagen. Saknar verkligen stället. Säger som Thea, det är en helt annan värld där borta. Jag gillar Grekland, dit ska jag fler gånger. Just nu ligger jag placerad i sängen, har nyss kollat film och ligger och njuter av det jag ser. Mitt nya rum. Jag är kär. Imorgon väntar 12 tåget, waynes och cornelia på mig. Vi ska luncha och förmodligen prata oavbrutet om greece. På måndag börjar skolan och jag är riktigt himla super redo.

eller?

camping in the garage

Vaknade i ett svalt rum. Har varken sol eller värme utanför dörren. Känns ändå okej. På måndag börjar skolan, vilket inte känns lika okej. Trean. Vet inte om jag är redo. Lektioner första dagen, hårt. Halsen är värre idag, vill inte bli sjuk. Måste få träffa tjejerna i helgen, innan helvetet drar igång. Får se om jag och C lyckas med våra lunch-planer imorgon. Jag håller tummarna. Denna sommar har vart en splittrad sommar, känns absolut inte okej. Skönt på så sätt att skolan drar igång, så man får träffa alla igen.

jag ska duscha.

yes the worst

jag tror jag fått halsfluss. kul.

kände för en del bilder. tre iallafall


ärvt viras converse. skapligt lycklig?


första bilden från kreta och thea får stå för den. jag ska slänga in bilderna. någon dag.


och så första bilden på rummet, som är suddig, dåligt ljus. i love it. helt bananas.

hemma. lever. nästan.

jag är hemma. och jag lever. Ville bara säga det, för den filuren som undrade. jag sitter förövrigt i mitt nya rum. det är otroligt. så otroligt fint. mina föräldrar känner mig rätt igenom. fotoväggen blev perfekt. mattan. gardinerna. sängtillbehören. alla prydnadsljus. lampan. filten. alla korgar. det är perfekt. jag står mina föräldrar i stor skuld, och genom detta ska jag nu, för all framtid, alltid hålla snyggt i mitt rum. någonting som kanske känns litet för många. men inte för mig. jag ska hålla reda.

grekland. kreta. jag vet inte vart jag ska börja. jag är förtrollad, hur fånigt det än låter. vi har utnyttjat varje sekund till de bästa. vi har solat och vi har badat. vi har festar gärnet och träffat nya folk. vi bodde på världens mysigaste hotell med havsutsikt och bara ett steg ut till poolen. vi har beundrat solnedgången uppe på berget, på någon av restaurangerna. och det bästa, vi har gjort allt på egen hand. vi klarade oss. haha. även fast vi fick springa hit och dit, upp tidigt och isäng sent. men det gör inget. jag älskade varje sekund. Cornelia, Thea och Elvira. Ni är guld värda.

Grekland, Kreta, 13/8-20/8

Just nu mår jag så i helsike bra. Om ungefär 3 timmar åker jag till västerås för att spendera natten hos cornelia. Om ungefär 11,5 timme går bussen till arlanda och sen är vi på riktigt på väg till Kreta. Grekland. Bara vi fyra tjejer. Underbart. Jag har hört rykten om makeover för rummet och ett besök på ikea när jag är borta. Jag är så lycklig jag kan bli. Och nervös som tusan. Jag håller tummarna för Thea, som besökte vårdcentralen för ungeför en timme sedan på grund av kanske bihåleinflammation. Dagen innan vi åker. Jag ber för henne. Om lite mer än en vecka är jag hemma igen. 1 miljon gånger lyckligare och en miljard erfarenheter fullare. Vi kommer ha det bäst!




Not far away

Jag har precis startat 'I love you, man'. Ska försöka gå ner lite i varv för att kunna somna tidigt ikväll. Jag mår så jävla bra, även fast jag är trött. Jag har längtat efter morgondagen/natten allt för länge. Det kommer bli så jekla bra!

jag är så trött på dig och ditt underliga beteende.
skit ner dig.

en efterlängtad makeover

Je: Vi kommer ju hinna se ditt rum före dig becka....
Jo: JESPER, TYST!

Min fotovägg beställdes igår. Jag åker till kreta imorgon. Jag tror att mina föräldrar planerar en makeover för mitt rum medans jag inte är hemma. Mina föräldrar är bra. Mycket bra.

090807-090810

















fredagen bjöd på partaj
lördagen med bad och wii
moa och bobby, wii, paddling
det bjöds på kalas hos kusinerna
pappa är....ful?
världens finaste mamma
lilla mormor
& kvällens underhållning, PACKNING!

Jag tror nästan att jag fått ner de jag vill ha ner. Förutom alvedon, lite hygienprylar och saker som jag bara kan få ner precis innan jag åker. Jag förstår inte riktigt. Väskan är ju...inte full? Knappt i närheten. Även fast jag har med mig närmare 10 klänningar/långa tshirtar, ett flertalet vanliga tshirtar, linnen, shorts, 4 par skor, stor väska, fullproppad neccesär och en rätt så stor handduk. Väskan var bättre än jag trodde. Och den är större än den ser ut, så Cornelia inte får panik och tror att min väska är miniliten, för det är den inte. Den är lagom. Just nu vill jag sova fram till ungefär 12 på onsdagen. Så jag kan fixa lite, äta, säga hejdå till syskon och mamma, få skjuts in av pappa (förhoppningsvis) till Cornelia, somna tidigt (försöka), vakna vid 02.00, ta taxin till busscentralen, hoppa på swebus, anlända till arlanda, springa runt, vara nervös, inte veta vart vi ska, springa ut och in ur taxfreen, skratta, hoppa, vara allmänt tokiga och störa allt annat folk, kliva på planet, känna suget, känna farten, lyftet. Jag har inte flygit på 2 år. Helt otroligt. Inte okej. Ändring blir det. För om 2 månader står jag där igen, på arlanda, på väg till Ghana. Kreta, Ghana, Kreta, Ghana. IIIHHHH.


Lindqvisteeeeeeeeeeeeen

Finbesök = Jens och ingen annan. För er som undrade, det vill säga Jensen själv. Jag har saknat tjejen sen vi sågs sist, vilket var ungefär 3 veckor sen. Inte okej. Splittrad sommar är inte okej. Inte för stålis. Inte för någon. Går det 3 veckor tills nästa gång så kommer jag personligen att slå dig den dagen vi ses. Bara så du vet.

go Persbrandt



Jag är nördig. Men fint är det på något sätt.

mysfaktor

Jag har mysmusik som Lifehouse - Storm och Ron Pope - You're the reason I come home, på högsta volym. Jag är hemma själv. Ska städa och göra mig i ordning. Kvicksund får om några timmar finbesök. Det ryktas om grillning på högsta nivå.

- so why am I teen feet under and upsidedown

förstår inte principen med att skynda på.

Igår såg jag en tjej inne på HM, inte en dag över 13, med BHn i ena handen och stringtrosorna i andra.

låter lite litet ?

16.41

Jag nästan grät när jag skulle säga hejdå på jobbet. Iallafall när tanterna (patienterna) skulle kramas. Det var jag inte beredd på. Sorligt var det, även fast jag endast kännt dom i fyra ynkliga veckor. Fyra veckor som gått oerhört fort. Jag fick en biobiljett och en neccesär (som jag kommer använda flitigt på kreta) som ett tack. Jag är oerhört tacksam för dom här veckorna. Nu ska jag snart sätta i gång och föna håret. Och nu kom jag på att jag ska locka det också. Nu fick jag bråttom. Cornelia kommer nämnligen om 2 timmar, vi ska till etown och shaka.

greece baby, greece


SJU DAGAR KVAR! EN VECKA!

mina chokladkladdkakor gick förövrigt inte att rädda. jag får servera ica's kladdkaka imorgon. attans.

när allting går som planerat..................

Ett ord. Katastrofalt. Dagen började bra. Dagen gick även fort, oerhört fort. Hamnade på stan, inhandlade bikini, klänning och strandväska. Klänningen var en meter för lång så köpte den för att kunna klippa av den (vid volangen). Körde hem från stan, kommer halvvägs då pappa upptäcker att bensinen är slut. Vi åker på reserven tills vi inser att vi inte kommer hem på den bensin vi har. Svänger av vid d-tuna, stannar vid macken, som självklart stängt för 10 minuter sen. Personalen står innuti macken, eftersom dom har förbetalning innan man tankar. Men dom ignorerar oss totalt! Stackars pappa står nästan på sina knän utanför mackdörren för att dom ska öppna. En blick av kassörskan fick han. Sen gömde hon sig, trodde hon. Vilka folk det finns. Men hem kom vi iallafall, på heltom tank. Mycket bra gjort. Tillbaka till klännigen som jag SJÄLVKLART klippte för kort. Fanns "två steg", ena för lång och andra för kort, vilket jag inte trodde. Nu är den för kort. Sitter precis över baken. 150 kr åt skogen. Kommer hem, ska baka två chokladkladdkakor (!!) inför imorgon, sista dagen, fika med personalen. Kör på det dubbla av receptet. Vad gör jag? Dubblar allt förutom äggjävlarna. Tyckte kakan var en aning rinning när jag kikade efter. Totalt förstörd. Vad gör jag? Jo, slänger på två ägg i varje kaka. Dom står fortfarande i ugnen. Vet inte om jag vågar kolla. Jag tror det är dags för mig att gå och sova. Varva ner lite. Imorgon är det semester och partaj i etown och om en vecka ligger jag på en av kretas sandständer. BEHÖVLIGT.

don't make me say it's too late.

I am on my own again.
Vill hela tiden känna,
vara nära tryggheten.
Försöker. Avstånd.
Svårt. Men fungerar.

saknar.hela tiden.
ibland inte. ibland lite.
sådär.

kommer försöka.
kommer lyckas.

allie crandell







Sjukt snygg tjej?
Synd att det inte var en själv på bilderna. Det kan man ju grina om. Men det tänker jag inte göra, inte nu iallafall. Det har jag inte tid med. Snart 7 och jag börjar redan planera natten. Ska se film innan jag slocknar. Duscha först. Idag har jag jobbat, snurrat runt på stan, hittat bikini, tänkt köpa bikini, tänkt växla pengar, upptäckt att banken var stängd, surat, träffat Cornelia, slutat sura, medverkat vid tagning av passfotografier, hamnat på nyrenoverade donken, druckit jordgubbs-milkshake, ätit pommes, kört hem via stan, ätit middag och hamnat här. Ungefär så. Imorgon ska jag köpa den där bikinin och växla dom där pengarna. Ytterligare ett steg närmare kreta. För nu är det endast 8 dagar kvar. Nyss var det 100. Nu 8. Ingenting. En vecka + en dag. 192 timmar. Ja ni fattar. Kommer jag kunna sova sista natten? Nej. Kommer jag vara spyfärdig när vi är på väg till arlanda? Ja, förmodligen mest utav åksjuka (bussar). ÅTTA!

d&g


Ih, nya glasögonen kom idag.


To face the loss of the good thing that i have found

jag försökte raka bort ett av mina 16 myggbett.
det slutade i ett mindre blodbad.

don't make a sound





Och varför lägger jag upp en bild på mina klockor? Jo, jag har nämnligen städat idag. Vilket resulterar i en del fynd. Saker som jag, förmodligen, visste att jag hade, men bara inte riktigt vart. Jag hittade klockor, insåg att jag hade 5 (tråkiga, men iallafall) parfymer istället för dom 2 jag trodde och en del saker som inte riktigt hörde inne i mitt rum, därbland dom 6 koppar, fortfarande med té kvar i och matlådan med potatissallad som visst stått sen i förra veckan. Fräscht. Men vad gjorde jag? Jo, städade hela rummet med handsprit. Nu luktar det någorlunda i rummet. Hade jag vart dammallergiker hade jag vart död för länge sedan. Nu är det lite bättre. Varför lägger jag upp en bild på ett par...änglar? Jo, min bård för folk som inte visste det. Men den ska bort. Mamma kom hem och tipsade om en sida som säljer fotoväggar. Jag får alltså en fint foto på min vägg. Jag har fastnat för ett foto och kommer förmodligen att beställa hem den. Äntligen. Vilken bild det är förblir hemligt, endast stålgänget får slänga in smakråd. Jag kommer bli urnöjd. Upp med vita, fräscha gardiner och så raka vägen till Ikea för att införskaffa nya vaser, tavlor och liknande som kan hjälpa mig att höja standarden i mitt rum. Jag återkommer såklart när beskedet om en omtapetsering är bestämd. Det lär ni ju märka.

Det är trött, men det går. Sista veckan på jobbet och det känns sådär. Längtar till söndag, måndag och tisdag då jag ska sova tills jag vaknar. Idag var jag på jobbet 06.06. Inte kul. Men jag kommer sakna att vara sysselsatt, och jag kommer sakna patienterna, vissa är ju för vänliga. Däremot är det 10 dagar kvar tills vi drar till Kreta, vilket jag inte längtar till, JAG DÖLÄNGTAR TILL. Jag kan inte bärja mig. Jag ska ge mig ut med mamma (om jag kan sno henne på någon ledig dag) och köpa lite kläder. Lite klänningar. Och en ny bikini. Gillar inte att köpa bikini, men vem gör det? Taxfreen ska förhoppningsvis beställas ikväll, parfym och strandväska för min del. Äntligen. Få flyga. Jag har saknat det.

jag har skrivit litegranna idag iallafall. Ber om ursäkt för de människor som saknat mina värdefulla inlägg, vilket nu det skulle vara.


11 dagar

herregud , jag har nästan inte bloggat på en vecka.
och bättre blir det inte, iallafall inte idag. I morgon blir det bättre.
Jag ska dricka te, äta smörgås och lakrits, sen ska jag sova.
Först ska jag ta mig an kattlådan. Äckligt.

vi är bästa vänner

RSS 2.0