300MILJONERDOLLAR

Årets film. Stämde ganska bra. Herregud vilken film. Avatar. Nu låter jag som någon som är absolut besatt. Så långt går jag inte. Men filmen ändrade totalt mina åsikter. Allt var...sagolikt. Jag kommer hem, ser mig i spegeln och vill också vara en blå varelse med stora ögon och det milslånga håret. Jag vill också kunna hoppa mellan träden, flyga på drakliknande varelser och rida på 6 bentna hästliknande djur. Dom var coola. Se den.


GRÅT UT KÄRA DU

Att åka till landet ingenstans är absolut den bästa idé som kläckt på många år. Ska vi fixa oss en enkelbiljett?
Sängen, hörlurarna och så denna låt, kan inte bli speciellt mycket bättre.
I prayed to God last night.

Fakta/Man väcker en ångest när man släcker en annan

Jag stryker på lypsyl varje femte sekund och ser ut som en sväld kines i ansiktet efter att ha kollat på den två och en halv timme långa When a man loves a women. Att en film kan vara så fin hade jag nog glömt bort och filmen påminde mig. Ibland är det okej att känna sig svag och trött, så länge man hittar sig en väg upp igen.

Jag blev idag ytterligare en gång påmind om de 5 månaderna och de 13 dagar som är kvar av min skolgång. Om 5 månader och 13 dagar är det meningen att jag ska växa upp. Jag ska ta mig ur den lilla barndomen som fanns kvar och faktiskt börja ta ansvar. Hur ska jag gå till väga? Jag vet inte hur jag ska ta ansvar på ett vuxet sätt. Jag vet inte vad jag ska prioritera och hur jag ska handskas med saker jag vanligtvis inte klarar av. Vuxen betyder utbildning. Vad ska jag göra? Vad ska jag bli? Vad vill du bli när du är vuxen. Jag har ingen aning. Men snart borde jag egentligen veta. Jag måste ansöka till högskolan när jag inte ens befinner mig i Sverige och jag måste bestämma mig när jag ska åka, för att kunna veta när jag sedan kommer hem och vad jag ska göra när jag faktiskt väl är hemma igen. Jag måste ta ansvar för så mycket mer än vad jag gör idag och frågan är om jag verkligen är redo? Jag vill inte gå ut gymnasiumet. Jag vill inte ta ansvar och ibland vill jag inte bli vuxen. Jag vill inte växa upp och behöva gå mötes med problem och veta att jag behöver lösa dessa på bästa sätt. Jag vill inte bli vuxen. Men jag måste. Jag måste bestämma mig för hur jag ska göra. Vad ska jag göra när jag kommer hem? Vad gör jag om någonting kommer ivägen som gör att jag inte kan åka till usa? Vad händer om jag ångrar mig?

Ibland är det okej att fundera, så länge man inte funderar för djupt, för då är det ytterst svårt att ta sig upp igen.


ICA-ULF


SKA JAG ÄLSKA JA DÅ SKA DET FINNAS TID ATT ÄLSKA FRITT

Vart fan befinner sig min kamerasladd? Jag blir allvarligt galen.
Jag har iförsej inte letar speciellt jätte noga, kanske beror på det?

Idag har jag ytterligare en gång konstanterat att jag inte klarar mig
utan min Mor när det kommer till shopping. Jag behöver envisheten,
bestämheten och hennes ovelande vid min sida. Idag kom jag hem
med ett par nya skor, riktigt trevligt. Jag hade tillochmed råd att
betala skorna själv. Det enda jag behövde var mammas finaste egenskaper.

På onsdag är det bio och middag med familjen + kusiner, på torsdag är
det ju faktiskt Nyår (och vi vet alla vad detta innebär) och om 4 dagar
är det nytt år.

som om ni inte redan visste det liksom..

FÖRSÖKT ATT HITTA SPÅR SOM LEDER RÄTT

Jag hatar att jag bryr mig.

klockan är över 2, jag ligger i sängen och inser att jag lyssnar på djup partytaggande musik.
rätt så opassande.

MELLANDAGSREA

Jag skriver i denna stund, endast för min vän Jessicas skull. Jag har egentligen ingenting att skriva om och skrivlusten ligger på minus miljonen. Jag har ingen kamerasladd för tillfället (kan beror på att syster använder min av någon anledning och nu kan jag verkligen inte hitta den). Ett inlägg utan bilder är egentligen tråkigt, även om bilden i sig inte är speciellt betydelsefull. Det är lättare att ta sig igenom en text om texten har tillhörande bilder. Helheten blir roligare. Jag ska nu alltså försöka skriva utan att publicera bilder.

Jag spenderade dagen i Eskilstuna för att kika igenom rean. Hem kommer jag med endast en tshirt och 70 kronor fattigare. Jag är värdelös. Helgen har bjudit på en galet rolig utgång, en ny tv och en hel del mariospelande.

Äh jag orkar inte skriva mer nu. Jag säger ju det Jessica -jag är värdelös.

MOSTDAYS

Vattumannen 20. januari - 18. februari
Kanske vore det en god idé, om du sänker dina förväntningar till,
hur mycket du kan hinna på en gång. Var realistisk.

Jag tackar för gårdagen och taggar härmed vidare till dagens dag. Dagens kväll rättare sagt. Klockan 2 bär det visst av till västerås, för chillbill hos morbrorn. Vi fixar ett dagenefterjulaftons julbord med rester från gårdagen. Det vankas utgång på kvällen och jag är mer redo än någonsin.

Jag ska när som helst ta mig en promenad över till andra sidan Kvicksund, knacka på hos min kusin. Vi hade dt trevligt igår, mycket trevligt och det tackar jag henne för.

Det blåser visst ute. Dunjacka, mössa, vantar, halsduk, långkallingar och tjocktröja - here I come.
Thea firar jul på andra orter och jag hoppas att vännen har det finfint.

Chille-vippen.X-MAS

Jag har hörlurarna och Paolo Nutini i öronen, pyjamasbyxorna på mig, klockan på handen och morgonrocken runt mig. Klapparna är antingen på mig eller ligger brevid mig i sängen. Vilka underbara föräldrar jag har <3

24decembertjugofjärdedecember-julafton

Mina vänner, det är julafton. Likaså är det idag dags för den 24:e luckan från chokladkalendern.
Jag har detta år inte fuskat. En choklad/dag. Om tolv timmar kommer släkten. Det är dags att sova.
Strax efter 8 serveras det julfrukost i familjen. Jag har katten brevid mig, är redan hungrig och sover
i natt i sidenkallingar, bara för att.

Det är ju trots allt julafton.

Gorgeousby Elvina Mae

23th of December

Julstädning till max. Hela köket är spotless och nedervåning utstrålar renhet. Härligt. Ont i händerna efter allt skrubb. Äckligt. Om 7 timmar är det julafton. JULAFTON. Helt galet. Jag längtar på något vis. Att få stiga upp, öppna allra första klappen som hänger i julstrumpan, äta frukost tillsammans med hela familjen, göra sig i ordning, höra hur maten fixas till de sista i köket, ta emot gästerna, ha trevligt, ha mysigt, äta, äta, äta, se på Kalle Anka, spela ett tiotal spel och öppna julklappar. Julafton är himla mysig. Speciellt sista delen, den där med klapparna, som jag är förvånadsvärt spänd inför. Iiih.

Egentligen gillar jag ju inte ens julbordet. Jag äter varken sill, janssonsfrestelse, lutfisk, den slibbiga laxen, strömmingen. Vad äter jag då? Köttbullar, prinskorv, ägg, julskinka och potatis. Dags att växa upp känner jag. Imorgon ska jag pröva lite av varje. Av allt. Oavsett om det är lutfisk (blä!) eller den slibbiga laxen (BLÄ). Julbord är mysigt och man ska uppskatta att man ens får tillgång till det.

Så, så här dags, bara ett par timmar tills det slår över till Julafton 2009, vill jag önska alla som läser (och ni andra) en maffigt, mysig, tokig, kärleksfull och underbar julafton. Ta hand om varandra.

God Jul ♥

DANFÖREDOPPAREDAN

Att ligga i fosterställning och pressa i sig minst halva turkisk peppar påsen på ungefär 10 minuter är inget att rekommendera. När du sedan ställer dig upp kommer du genast att känna en stark svidande värk i magen. Ingenting som sedan går över på direkten, icke. Du kan pröva utsträckande ställningar och diverse, men tro mig, det går inte över. Aj.

Alla julklappar fixade, check. Som vanligt är jag ute i sista sekunden, vilket jag i framtiden aldrig mer ska göra. Det slutade i år med att mamma betalade både josefin och jespers julklapp, eftersom att saldot på konton visade 38 kronor. Sådär halvbra eftersom att klapparna ska vara ifrån mig och inte mamma.

Idag är det dan före dopparedan. Vid den här tiden om 48 timmar är julafton över. 9 minuter har gått på juldagen och julafton är förbi. Allting går så fort och jag hinner inte ens i närheten med. Den här tiden om ett år kan jag befinna mig på andra sidan jorden. Tillsammans med en familj som inte är min egen familj. Den här tiden om ett år är jag inte med mina föräldrar, min släkt. Men den här tiden om 2 år, då är jag hemma igen.

Jag har en film kvar att kolla på.
Sen ska jag sova.

WAYTOFAST

Ikväll ska jag, för första gången på länge, släcka lampan endast 40 minuter efter midnatt, och inte 2-4 timmar efter. Imorgon ska jag, för första gången på länge, dra mig upp ur sängen innan klockan 1, klockan halv 9 för att vara exakt. Jag ska göra någon nytta och drar mig in till Eskilstuna för att inhandla de sista julklapparna. Jag hoppas på att få en skymt av min vän Jesper och att jag får lite stöd i mitt sista klappshopping.

I övermorgon är det julafton.

DETFINNSSÅMÅNGAMÅSTEN

jag hade tänkt att jag skulle skriva något långt, riktigt intressant inlägg, men jag ångrade mig.

20 DECEMBER

Favoritskådespelaren Brittany Murphy död?

UNDERHÅLLNING/ANNA ANKA

En lugn helg avklarad, så himla skönt. Nu slänger jag mig i sängen tillsammans med lite choklad och en öm kyss. Om 4 dagar är det julafton och på tisdag inhandlar jag mina två sista klappar. Jag är taggad och redo för julafton och en trevlig utgång med tjejerna dagen efter. Jag älskar lov och jag längtar redan till sommarlovet. Eller sommaren, för ett lov blir det ju egentligen inte. Jag tror jag har ett hårstrå i halsen, för den som är intresserad. Jag är jävligt lakritssugen och hoppas jag klarar av att se hela filmen och inte somna vid 1 och vakna vid 3. Fast jag blev glad när jag vaknade iallafall.

Jag säger som mamma; Vilken bitch hon är.
Anna Anka.

PH

Säger som Anderas; Heja Cimon, Greta och Catja!

SNART HAR MAN GLÖMT VEM MAN ÄR

Sen en tid tillbaka har jag varit trött. Försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt så ska man räcka till. Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt. Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann. Sen en tid tillbaka har jag varit tyst och försökt känna efter hur det känns. Ja man gör som alla andra och försöker att bli van men jag har tröttnat på att vara likadan.MINUSGRADER

En andra plats i innebandytuneringen vilket har lett till ett oerhört bra humör under dagen. Att vi ens klarade en match är förvånande, och att vi sedan kom till final är helt otroligt. Tåget var mer än 30 minuter försenat, men vad kan man egentligen kräva av sj? Jag inhandlade en tröja, är 199 kronor fattigare och har nu alltså inte råd med julklappar. Jag och Mamma bokstavligen frös ihäl när vi lite tidigare kikade på småsyskonens fakeltåg. Kallt. Och så jag skrattade när mamma drog upp luvan, hutrade och utbrast: "Nej fy! Är det en vers till?", när det skulle sjungas nu tändas tusen juleljus. Jag skrattade.

Nu ska familjen Zackrisson minus pappa minus storebror, dricka glögg, äta pepparkakor och bara mysa.
Imorgon ska jag köpa julklappar. Fungerar springnotan även i affärer?

COME JOIN ME, PLEASE?


Knäcker han fingrarna? Åh älskade Edward, vi har någonting gemensamt.

I AINT COMING BACK

Put my glasses on, Im out the door - Im gonna hit this city

Klickar på Tik Tok på spotify, glider in på min vän Theas blogg och ser att tjejen gjort exakt det samma. Lite komiskt. Jag kom nyss på att jag vill ut, ikväll. Jag vill ut och ha kul. Men jag är 1. pank och 2. as trött. Jag väntar tills juldagen. Då jäklar.

Jag har fastnat i ett litet dilemma. Ett litet problem som för tillfället gör mig galen. Sommaren 2010. Vad ska jag göra? USA är redan klart, men det är inte föränn september/oktober. Vad ska jag göra innan? Ska jag satsa på en utlandsresa med tjejerna? Eller ska jag jobba och spara ihop pengar till resan? Mamma föreslog att jag skulle satsa på ett jobb och spara pengarna till usa, så jag har pengar över att leva för. Låter egentligen ganska klokt. Men jag vill utomlands. Jag kan inte låta tjejerna åka iväg själv, det klarar jag inte av. Jag måste med och jag måste få åka en sista gång (?) med tjejerna utomlands. Jag har ingen aning om hur jag ska göra.

Lägger ner funderingarna och kör lite trummor istället.
Kesha har förövrigt snyggt hår, typ, liksom, ge mig?

Psykologi A

Jag började min morgon med en promenad upp till affären. 10 minuter tog det att gå, och då hade jag sveriges klumpigaste skor på mig. Hämtade ut två paket och nu sitter jag äntligen framför min egen dator, men mina sparade lösenord, mina egna bilder och mina egna arbeten. Paketet från bredbandsbolaget med mitt nya USB-modem hade nämligen anlänt till Kvicksund. Känns bra. Slipper bråka med resten av familjen om vem som ska ha internet.

Anorexi Nervosa är det som står på schemat idag. Ingenting jag kroppsligen ska ägna mig åt, utan mitt arbete om sjukdomen som jag planerar på att skriva klart till iallafall 90%. Får se hur det går med det.

Varje gång jag ska avsluta det lilla jag har skrivit tappar jag alltid lusten för att skriva. Så här dags i ett blogginlägg vill jag inte publicera det, för jag vet aldrig hur jag ska avsluta det jag har skrivit. Bara så ni vet. Ja.

Mina bortgångna fräknar och den solbrända huden får gärna titta förbi om dom känner för det.
Jag känner mig blekare än någonsin. Ursh.

TOPOFTHEWORLD

Jag förstår inte vad det är med mig och smycken. Jag blir helt till mig av dessa ovan visande objekten. Ett flertalet mer ringar/armband/halsband skulle sitta rätt okej. Tomten?

Jag är fortfarande vaken. Halsen känns lite halvsvullen, jag harklar mig varannan sekund och det är lite små tungt att andas. Alltid någonting. Blir jag sjuk till julafton kommer jag personligen att döda mig själv. Till den vita julafton, som vädertanten idag sa på nyheterna. Vi får en vit jul. Äntligen.

Ledig imorgon. 9.00, upp. Plugga.
Måste skriva klart psykologin.
Vill leva som folket i the city/hills.
Vill ha världens snyggaste hår.
Världens hetaste kläder.
Världens högsta klackar och alltid
tillgång till pengar.

Jag ska alltid sträva efter någonting värre.
Jag är nog aldrig nöjd.

VEM LÄMNADE VEM

och jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå..

Är det okej att tänka att jag egentligen inte behöver plugga? Att jag istället kan ta det lugnt. Är det okej att dyka ner i soffan, dra upp filten och välja en film framför ekonomiboken, psykologihemtentan och svenskaarbetet? Nej, just precis. Varför gör jag det? Varför är jag inne i perioden då skolan inte spelar någon större roll, för jag tar ändå studenten om ett halvår. Det är nu skolan betyder. Det är nu jag ska satsa på att höga mina betyg till det betyg jag önskar och det är precis nu jag ska lägga ner all min tid jag har åt att plugga. Men jag orkar inte. Inte förra veckan, inte veckan innan det och heller inte den här veckan. Det är jullov på fredag.

Jag borde istället tänka, det är jullov på fredag och därav behöver jag ligga i med de sista uppgifterna, för att slippa behöva jobba på jullovet. Jag vill gå på lov och kunna andas ut. Inte behöva sitta med näsan rätt ner i böckerna och låta hela lovet gå. Jag behöver lov, mer än någonsin. Jag behöver nya krafter och ny entusiasm för att plugga och för att ta tag i saker. Jag ska bli bättre, tills nästa termin ska jag bli bättre. Klassen pluggis, helt klart. Jag ska plugga tills hjärnan ruttnar och viktigaste av allt, påbörja ett arbete den dagen jag faktiskt fått den, inte en dag, inte två dagar, inte en vecka eller månad senare.

Jag vill ha julafton. Jag vill ha julmat och allt det mysiga som julen innebär. Jag vill ta emot julklappar och ge bort klappar. Jag vill se folk glada och jag mysa med tänka ljus. Det är julafton om 10 dagar.

melissa horn.
och det är inte okej att välja filmen framför böckerna.
iallafall inte sista året på gymnasiumet.
"för vi ska ta studenten.."

KAFFEUTANMJÖLK

Jag vill inte plugga och jag orkar inte plugga. Gick upp alldeles för sent idag, ett par timmar för sent. Jag borde plugga och jag ska, men inte just precis nu. Jag har en ansiktsmask och ett bubbelbad som lockar något fruktansvärt. Frågan är om jag orkar bada? Halv 3 på en söndag? Jag tror vi ska leta julgran idag. Det är mysigt. Det är lite snö ute och det är halv mysigt. Jag gillar inte regn och jag gillar inte "lite" snö. Ska det vara så ska det vara. Som i fjällen. Snö överallt. Jag vill till fjällen. Vill åka skidor. Men istället är jag kattvakt, vilken snäll familjemedlem man är. Idag har jag blockat men hoppas även på en inloggning. Så jag kan fråga. Bara fråga lite snällt. Fråga varför. Hur.

jag ska tydligen köra till granshoppingen.
trycker på mig glasögonen. hejs.

LÖRDAG

Gårkvällen rockade och tjejerna är världsbäst. Vi saknade en person i gänget och jag är glad att kvällen inte slutade som jag hade hoppats på. Vilken hemsk människa.

är så jäkla trött på att stirra in i samma dataskärm hela tiden.
varför händer det ingenting? men det är inte mig du ser.

TODIEFOR


Något som är riktigt irritationsbildande är när man hamnar i någon slags sko-mani-depression, när man tycker att varenda skojävel är att dö för. jag har stött på den ett par gånger och är återigen här. att tjejen ovanför (klick på bild) har varenda sko i världen som är snyggare än allt känns lite sådär halvbra. Själv staplar man runt i sina 3,4 par skor och gnäller på precis allt. kläder. skor. hår och vad allting nu heter. trött jag blir på mig själv.

IT'SMADEBYMOCCA

Jag har insett att artiklarna jag valt för min svenska analysering egentligen inte handlar om samma sak, det vill säga att jag har gjort ungefär hela uppgiften felaktig.
Jag insåg när jag tidigare idag tonade håret att färgen visst tog slut lite tidigare än vad jag trodde.
Jag har insett att det nästan går att vara förälskad i ett par skor som egentligen inte ens är urfina.
Jag har insett att jag har så mycket att göra att jag lika gärna kan ta det lugnt.
Jag har insett att gymnasiumet snart är över att om min resa till USA ska bli av, så måste jag ta tag i ansökan.
Jag har insett att jag total älskar min nya felefån (mobilen).
Jag har insett att det är julafton om...2 veckor och 1 dag och jag har nada julklappar att dela ut.
Jag har även insett att jag inte har några pengar, eftersom att jag är världens sämsta på att spara.
Jag har insett att det snart är fredag och att jag börjar bli en aning nervös.
Jag har insett att jag, innan jag somnar, oftast snackar med mig själv om hur morgondagens ska gå till.
Jag har insett att jag ändrar tycke för saker och ting hela tiden, vilket gör det svårt för mig att bestämma mig.
Jag har insett att jag borde träna mer och äta LITE mindre godis.

och, jag har insett att jag egentligen inte bryr mig någonting om de ovanstående.
jag behöver LOV.

DECEMBER, 9

Imorse upptäckte jag mig själv, helt panikfylld, ståendes i köket med pizzan i micron och läsken i handen. Vad behövs för att klara en hel dag med plugg? Jo, fett och socker. Kaffe. Choklad. En varm dusch och någonting som håller upp mitt huvud när jag är på väg att somna. Jag rensar igenom mina uppgifter som bör vara klara den här veckan. Prioritering kallas det. Jag hinner inte klart med ens hälften. Min helg kommer bestå av plugg. Jag måste börja köpa julklappar. Jag har knappt några pengar och vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt. Jösses vad jag ska njuta av jullovet.

Teveapparaten skriker åt mig att sluta plugga när jag ändå är så pass okoncentrerad. Värdelöst att plugga när man inte kan koncentrera sig? Ja! Datorn säger åt mig att inte lämna dess sida, mina arbeten är jätte irriterade och trötta över att alltid bli halvklara, innan jag hoppar på en ny uppsats och försöker med den istället. Mitt eget huvud bokstavligen dampar på mig för att jag är världens absolut bästa människa på att skjuta fram saker till sista sekund. Jag ska frånochmed nu påbörja ett arbete exakt samma dag som jag fick det. Jag beundrar min vän Cornelia som är klar med ungefär...allt? Lär mig vännen!

Samhällskunskapen, naturkunskapen (x2), svenskan, filosofin, psykologin och internationella ekonomin (x2) är skogstokiga.

SKÄRPNING REBECKA.

ALREADY

Pluggat i snart en timme. Heyho.
Jag är hungrig som en gris men är inte sugen på våran frukost.
Fil, yoghurt, smörgås. Nej.
Jag vill ha smoothie, apelsinjuice, färska frukter, te och toast.
behöver duscha.

JAG VILL BLI RIK

Jag ger upp.
jag vet att mina vänner förmodligen sitter och pluggar just nu.
men klockan åtta stänger huvudet av hos mig. jag blir hypertrött
och det sista jag kan göra, är att plugga. jag borde men jag kan inte.

får ta igen det imorgon istället. halv sju. upp. börjar halv 3.
sitta och plugga. jag, böckerna och kaffet. jag ska bli klar.
jag har 7-8 uppgifter att göra klart innan jullovet, det vill
säga tills på fredag. lycka till.

jag färgar inte håret ikväll.
jag skulle behöva det för humörets skull men icke.
och så har jag hittat skor jag vill ha, men för pengarna
jag inte har.

jag vill bli rik.

NUMMER 2

Internationell Ekonomi och här sitter jag, inne på bloggen och skriver sådant jag verkligen inte borde. Jag har äntligen kommit igång med ena uppgiften, kände att jag behövde en mini-paus bara. Lektionen slutar inte förrän om 25 minuter. Jag hinner skriva lite till. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. I handen har jag min nya mobil och jag trivs. Jag gillar att jag kan lägga den gamla åt sidan. Den gillade jag inte. Det vibrerar i mobilen. Det gillas.

Det är måndag och det gillas inte.
Det är fem dagar till helg, gillas heller inte.
Det är snart jul, gillas.
Jag är hungrig, ogillas.
Jag är trött, ogillas.
Färga håret idag, gillas.

ANSLUTEN

det dimpar in en ny telefon i slutet av veckan, det gillar jag.
jag gillar även kvällen. undra varför. nu ska jag sova och
fortsätta le lite.

gonatt vänner mina
btw. mina vänner är bäzt

SANNINGEN ÄR..

Att vara utan internet är ibland svårare än jag tror. Jag har klarat mig framtills nu. Mest på grund av att jag har hållt mig sysselsatt framtills nu. Nu har jag städat och har ingenting att göra. Väntar gäster nämligen. Äldsta barndomskompisen och hennes familia kommer hit. Mycket trevligt.

Igår hamnade vi visst framför bioduken och new moon. Äntligen. Jag var lycklig och filmen var toppen, precis som jag väntat mig. När kommer tredje filmen ut? Någon som vet?

är du tillbaka?
:)

SISTER/BROTHER

en aning underliga, men ack så söta.

BRA REBECKA

1 timme senare och jag har ett färdigtskrivet tal framför mig.
Jag kanske hinner med mina resterande 7 uppsatser/uppgifter
att göra innan jul? Ironiskt nog.


STRUNTPRAT REBECKA!

Vadå vara sjukskriven på morgondagens lektion? Skit snack. Som jag sa, jag fåR skylla mig själv. Har jag inte lagt ner tillräckligt mycket tid på att få ihop ett bra tal får jag skylla mig själv om betyget blir sämre. Jag förtjänar inte en vecka till att träna inför. Ikväll/inatt laddar jag med kaffe/socker för att hålla mig vaken. Imorgon medverkar jag på lektionen.

URFUNKTION

Just nu vill jag spy på allting. Jag har alldeles för mycket att göra. Varför? Jo, för att jag är kung på skjuta upp saker till sista sekund. Ändå tycker jag att jag pluggar väldigt mycket under veckorna. Vad tusan gör jag för fel? Bröllopstalet tills imorgon är inte klart och jag kommer därför att vara sjukskriven på morgondagens svenska lektion. Jag får mer eller mindre skylla mig själv. Något internet har jag inte heller. Om jag ska vara ärlig tror jag att jag lät mina aggressioner gå ut lite väl för hårt på mitt stackars usb-internet. Nu fungerar det inte överhuvudtaget och jag sitter med mammas data till höger och min egen till vänster. För att kunna skriva på min egen men hitta faktan på mammas. Internationell Ekonomi är ikväll högst prioriterad då jag måste bevisa för Erik att jag kan någonting.

skärpning rebecka!
kommer inte tillbaka förrän efter helgen.
jag studerar.

LÄT DU HENNE KOMMA NÄRME?

Fast vi både vill mer än någonting annat.
Så står det skrivet i pannan att man väcker
en ångest när man släcker en annan.


ikväll är det...oroligt.
hur kan det fortfarande kännas så tungt?
vem är jag ikväll?

under uppbyggnad

BORTTAPPAT/UPPHITTAT

"Hej, jag heter Maria och ringer från Handelsbanken. Jag ville bara tala om att ditt upphittade identitetskort ligger hos oss"

vilket flyt man har.
dagens ros till personen som bestämde sig
för att lämna in mitt stackars borttappade
id-kort.

JAGHARSAMLATDAMMPÅMINGITARR

Vad händer? Jo, mitt internet är fortfarande tejpat, så fort jag kommer åt tejpen och får den att lossna lite, så dör hela internet och jag måste starta om allting, värdelöst. Jag upptäckte nyss till min förtjusning att både gossip girl och one tree hill avsnitten har uppdaterats yey. Ikväll grubblar jag över dagens julkalender, eller snarare 2000-talets julkalender. Jag förstår min syskon att dom knappt vill se. Julkalendern på min tid (!) skiljde sig så otroligt mycket ifrån dagens kalendrar. På den tiden var julkalendern någonting man såg fram emot. Pelle svanslös, Mysteriumet på Greveholm, Sunes jul och alla dom där. Så himka mycket mysigare än dom som visas idag. Ikväll grubblar jag även på det faktum att jag och cornelia inte allsde medverkade på tv4 klockan 18.30, precis som damen som intervjuade oss faktiskt sa. Jag hoppas (inte) att det kanske visas klockan 10 ikväll, så jag åtminstånde får se hur pinsam jag är. Fn-rollspelet gick nästintill galant, toppen. Kan beror på mitt sällskap, min turkisk peppar påse eller att vi faktiskt har mognat sen förra årets rollspel, eller.

Nej nu orkar jag inte skriva någonting mer.
jag har mycket att dela med mig av känns
det som, men jag orkar inte skriva ner det.

idag är det första luckan på chokladkalendern.
jag öpppnade den inte igår.

RSS 2.0