hur ska det gå

nu lämnar jag bubblan.
spenderar ett par dagar i borlänge istället.

hej.

Midsommar -10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fick det tydligen att fungera. Bilderna är behandlade i picasa, paint och microsoft word. Det går inte att ladda upp bilder med orginalnamn. Vet inte om det beror på storleken. Igår var det iallafall midsommar och jag hade det för himla trevligt. Nu har jag myror i benen, som så vackert det heter. Ni vet känslan man kan få när man tar på sig en liten och trång vante? Jag ska sova och försöka snappa upp lite sömntimmar inför peace. Vi åker till peace om 2 dagar.


förvänta dig ingenting, livet ger dig allt.

jag kan fortfarande inte ladda upp bilder.
eventuella midsommarbilder visas därför imorgon

converse/all star

Jag har gjort det man egentligen inte får göra. Efter att jag skuttat runt i kohagen med skorna var jag tvungen att 1. slänga dom (no way) eller 2. tvätta dom. Jag har tidigare negativa erfarenheter när det gäller tygskor och tvättmaskin, speciellt när tygskorna bjuder på en del hål (jag menar, kollar hälen). Men fina blev dom. Nästan lite för rena. Att låta skorna löpa genom sandlådan är ett tips jag fick för något år sedan. Då ser dom inte så rena ut. Funderar på det. Den vita "plast" delen har dragit fram någon "colgate-smile" liknande vit färg. Så kan det se ut.

Midsommarafton och stålgänget ska återförenas. Det bjuds på grillning och jag knäcka den sista flaskan från studenten. Halva gänget har befunnit sig utanför Sveriges gränser och jag ser framemot att få höra smaskiga detaljer.


fel vid sidhämtning - anslutningen avbröts

jag kan inte lägga upp bilder

Tema frihet

Idag orkar jag inte skriva eller slänga in bilder. Men jag är på mycket fint humör, det beror minsann inte på det. Jag vill bara mysa i sängen framför en film, och det är precis vad jag ska göra ikväll/inatt. Mitt hyper glada humör kan bero på att både skor och solglasögon, eller det faktum att Elvira ska med till peace and love nästa vecka. Jag försökte skrika, dock är jag fortfarande hes så jag vet inte om det hördes till andra sidan luren. Gänget är samlat igen, plus Cornelia som är nykomling, henne ska vi minsann lära (supa under bordet). Jag längtar något så sjukt mycket och hoppar av förväntan att vädret ska bjuda på någorlunda mycket sol. Jag ska äta findus köttfärssås igen och äta nudlar 24 timmar av dygnet. Jag är nöjd.


Can't you see that it's just raining, there ain't no need to go outside


Här spenderar jag min tid. Framför tvn och datorn. Har precis kopplat över datorn till tv skärmen, i hopp om en bättre bild. 3 filmer har jag tagit mig igenom under denna söndag och nu väntar ingen annan än step up 2. Vad är bättre än smöriga tonårsfilmen när man är sjuk? Jag är på underligt humör. Ett humör som man oftast drar på sig efter en rad av tonårsfilmer. Man vill öppna fönstrerna och skrika av glädje. Starta någon remix på Rudeboy och hoppa sönder fjädrarna i sängen. Ett sådant humör. Jag vill skutta runt i ett par sko någonstans i New York och dricka tonvis med cocktails tillsammans med tjejerna. Jag vill betala för att få håret gjort, naglarna. Flickigt humör. Där är svaret. Jag känner mig flickig idag. Trots att jag är iklädd i en svart stor sovtshirt, ett par svarta shorts tillsammans med ett råttbo till hår och en massa salva i ansiktet. Jag nyser och snyter mig varann minut och hostar tills lungorna kollapsar. Men jag känner mig flickig iallafall. Jag stänger dörren, drar ner rullgardinen, placerar mig under kudden och ser på ett tiotal mer tonårsfilmen innan jag är redo att lämna denna söndag.

Imorgon spenderar jag dagen i Stockholm.

the red head


Nej inte vet jag. Försökte styla lite med min starbucksmugg, men tydligen vill blogg.se inte acceptera bilderna jag så desperat försöker publicera. Då ger jag upp. Då slänger jag mig hellre i soffan framför mtv. Det har jag förövrigt gjort hela den här veckan. Tillsammans med en förbaskat underlig halsbränna. Jag, mtv och halsbränna. Kvällen bjuder på visst på fint umgänge vid hamnen. Jag tar med mig hostattackerna och drar mig ut ifrån kvicksund. Firar första veckan som icke-gymnasieelever. Firar att Jessicas första arbetsvecka är över, och att hon fortfarande lever. Nu funderar jag som vanligt på vad jag ska ha på mig. Denna eviga fråga. Samtidigt är det sol ute så jag har egentligen ingen lust att fundera. Jag tar det som det kommer. Host host.

I don't remember you looking any better but then again I don't remember you


SJUTTIOFEM PROCENT OFF

Eskilstuna. Cornelia. En fin vän och en fin dag. Förutom regnet. Annars har jag spenderat pengar. De röda prislapparna är min bästa vän. Speciellt när de ger mig en rea på 75%. Linne x3, jeans x2, skor, hatt och långklänning gör min garderob fin och min plånbok mundre full. Jag gör det jag är bäst på - spendera pengar. Nu äter jag ostbågar, för den som bryr sig. För den som undrade. Gott är det. Om ni undrade det också. Jag undrar om min kamerasladd har fått fötter. Förmodligen. Bar in den på rummet, tvättade bort sminket och nu tycks jag inte kunna hitta den. Super förvirrande. La den ju vid kamern och datorn. Finns inte. Får leta imorgon. Ligger den inte på rummet har den definitivt fått fötter.

Synd att bilderna tappar stinget när de publiceras. Och så ger jag stora creds till min vän Jessica, efter att precis kikat igenom din facebook, vill jag tacka dig för ditt trogna fotograferande (heter det så?) de sista månaderna!

I'm never gonna stop this train

Vi kör en bildbomb från dagen.






Studentdagen nummer två. Jag har lovat till höger och vänster att bjuda på lite bilder nu när en ny kamera är införskaffad. Dagen har bjudit på sällskap och god mat. Min farmor var där. Min kusin som jag inte sett sen hans dop var där. Min faster var där. Barndomskompisar kom. Släktingar. Två av mina fina vänner var där. Folk var där för min skull och jag är hur tacksam som helst. Jag fick fina presenter och blommor i massor. Alla ville veta hur vi hade det igår och vad mer än underbart kunde jag svara? Vi träffade cykelpoliser och hällde ut dricka. Vi förlorade dricka och jag tappade 3 öl i golvet på krogen. Jag beställde, tog, gick och betalade inte. Jag tappade bort kontokort, spärrade gånger 2 och hittade det idag. I studentmössan. Ljushuvud. Jag var förvånadsvärt pigg imorse, efter både rosé, öl, shot och redbullvodka. Jag tappar fortfarande förståndet och får allti skämmas lite dagen efter. Men vad gör det? Jag har tagit studenten och jag är stolt. Då är det okej att släppa loss. Right?

Imorgon. Söndag. Söndagsångest? Nope. Varför? Ingen skola (slutar aldrig tröttna på att säga det). Jag ska nämligen befinna mig i eskilstuna med en fin vän som Cornelia. Vi ska shoppa. Eller titta. Jag har inget kontokort. På tisdag åker hon till turkey. Moa till Österrike imorgon och Jens börjar jobba. Vad tusan ska jag göra? Jo. Tvinga päronen att inhandla ställning till hängmattan. Placera mig mitt på gräsmattan med en bra bok. Sola. Värme. Njuta av sommaren. Av ledigheter. För om cirkus 3 månader åker jag till usa.

11 juni

Jag har tagit studenten och i min hand har jag en canon eos 450D. Jag behöver väll inte förklara hur lycklig jag är? Gårdagen/kvällen var galen. Jag hade snuskigt roligt och jag älskar att jag fick uppleva det med så fina vänner som jag har. Sen att jag tappar förståndet i samband med alkohol är en annan sak, men kul hade jag och det är huvudsaken. Nu väntar jag på de 33 gäster som ska fira mig idag. Vi har inhandlat mat och gjort tårta. Jag är hungrig och på hypersocialt humör. Finns många fina själar att prata med under dagen. Förhoppningsvis kommer även mina 3 bästa kompisar över, beror kanske på hur de mår efter gårdagen.
Jag vill bara tala om igen att jag har tagit studenten. Jag har skålat på champangefrukosten, jag har skuttat runt i väntan på utspring, jag har sprungit ut framför allt folk och skrikit av glädje, jag har, tillsammans med övriga västerås studenten, sjungit studentsången och jag har dansat på studentflaket. Student student student. 2010. Jag har gråtit över farväl och jag har dansat tills fötterna försvann.

jag älskar er.
och jag har världens finaste lillasyster :*

nvsp07d


3 år. I 3 år har vi gått tillsammans. Imorgon är detta 3 år över. För imorgon tar vi studenten. Imorgon stänger vi ett kapitel av våra liv, och istället öppnar ett annat. Släpper in nya erfarenheter och framför allt nya möjligheter. Vi kommer att splittras. Vi kommer att dra oss åt olika håll. Men vi har lyckats i dessa 3 år. Imorgon är vi inte gymnasieelever längre.

"Nästa gång ni ser mig, ser ni på en dotter som just avslutat 12 år av den svenska grundskolan". Gissa om jag var stolt samtidigt som jag sa godnatt till mina föräldrar. Om 6 timmar precis ringer klockan igen. Vitklädd tar vi oss till stan och den så kallade champangefrukosten. Vi tar steget in mot studenten och om 12 timmar har vi gjort det som symboliserar studenten, vi har sprungi ut från vår skoltid. Det här är mitt sista inlägg som en gymnasieelev. Nu kan jag på riktigt säga att nästa sak som händer är usa. Imorgon kommer allting att förändras. Imorgon är den största dagen i våra liv, hitills. Och finaste av allt, jag får dela den med dom jag älskar. För imorgon tar stålgänget studenten.

Easy come, easy go

Jag vill skrika, gråta. Kan inte andas. Känner paniken. Jag har fortfarande skoluppgifter kvar, trots att jag sa att jag skulle bli klar tills imorgon. Jag blir inte klar. Om 5 dagar är det studenten. Jag har skoluppgifter att göra. Förstår inte organisation&ledarskaps uppgifterna. Jag vill slå läraren. Jag förstår inte frågorna och sen står det knappt någonting om dom i häftet. Vem gör så? Vem har mage till att utsätta oss för det? Skriv frågor, uppsatser och uppgifter ufifrån det vi har pratat om på lektionen. Jag blir ledsen. Kan jag skriva klart dom 3 uppgifterna idag är jag nöjd med min insats, trots att jag efter de fortfarande kommer ha saker att göra. Plus att jag har muntligt prov imorgon, eftersom jag inte kunde göra det i fredags. Det behöver jag plugga på, lära mig, känna att jag kan. Tänkte träna imorgon. Men hinner inte. Behöver plugga. Får lägga allt åt sidan. Ska på klassfest, ska bli himla kul. Men nu känns det inte himla kul. Skulle behöva vara hemma. Plugga. Långt in på nätterna. Men självklart ska jag dit. Gå dit, ha kul, åka hem. Plugga. Jag ska ta studenten och helvete vad jag ska njuta.

Nu har jag näringslära att lära mig.
jag hatar det här.

siete/shtatë/seitsemän/sedam/επτά/семь/yedi/toddoba/SJU

Gosh. Jag har inte skrivit på en vecka. Vad har jag gjort på en vecka? Grillat i sala. Vart på student i strängnäs. Agerat cheerleader x2. och pluggat. Det ska jag tillägga. Snart klar. Inte mycket kvar. En vecka. En vecka till 11e. En vecka till studenten. Idag var en bra dag + 2 mvg. Minus ett prov som ska göras på måndag istället. Minus att jag fick världens åksjuka på bussen. Annars är det en fin dag. En mycket fin dag. Nu ska jag ta mig an rummet, som förövrigt ser för jävligt ut. Nästan så jag vill visa er. Men kameran fungerar ju inte (peek till mamma och pappa...). Med Anya Marina i högtalarna ska jag skutta vidare. Kläder ska hängas in, skräp ska slängas, tvättkorgarna ska fyllas på, förra månadens muggar, tallrikar och bestick ska tas till disken. Det krävs en dammvippa, en dammsugare, decisionsmedel, handskar, munskydd, en luftrenare och en ombäddning i sängen, sen är det acceptablet att ens tänka på att sova där. Tur att jag inte väntar nattbesök, hade nästan vart äckligt.

RSS 2.0