I'M NO WISER THAN THE FOOL THAT I WAS BEFORE

Kvicksund-västerås. Centralen-bangatan. Bangatan-centralen. Centralen-irsta. Irsta-Hamre.
sen jävlar, sen är det partaj. Inget kvicksund på hela helgen, tusan så skönt.

HE'S THE L.A GIGOLO

ohmy het het het mr. Kutcher i 'Spread'.

DON'T EVEN TRY

jag flagnar.
finns det något värre?

nu. film. sen sova.
imorgon. utgång.
lördag. halloweenpartaj.

natti.

ESPRESSO HOUSE

Ja jag vet, headern sitter en aning långt ner och av någon anledning blev ljuslila huvudfärgen. Mitt tålamod räcker inte till när ingenting går som man vill. Då lägger jag hellre ner innan jag blir galen. Detta måste fixas. Imorgon. När jag är utvilad.




vi hamnade på espresso, kusin och jag. Äntligen.

oohoooollaoooo

jag har nada tålamod. imorgon byter bloggen design, just nu vill ingenting fungera så jag ska sova.

GODDESS


Att mina föräldrar någonsin skulle få se mig sitta bakom en symaskin är någonting jag aldrig själv hade trott. Tillsammans med min mors hjälp ska jag sy mig en klänning att ha i helgen, då halloween slår in. Jag hoppas inte att folk går in helhjärtat för det här med halloween utstyrsel, då halloweenutklädnad egentligen handlar om häxor och liknande välkända ansikten. På senaste åren har trenden dock bleknat ut och utklädnaden har växt åt alla möjliga håll. Jag kommer varken se läskig eller halloween inspirerad ut. Håller tummarna för lyckade kvällar iallafall. För att låta extremt häftig ska jag avslöja att jag just nu sitter i sängen och dricker Chai Latte. Helt okej men jag föredrar nog vanlig latte i längden. Dagen idag har bjudit på shopping i örebro, dagen imorgon bjuder på lunchning tillsammans med kusinen i äckeltuna. Det var alldeles för länge sedan. Annars då? Jag håller mig gärna inomhus då jag anser att det är en aning snålt på plusgraderna utanför.

just let me hold you


det är något allvarligt fel på min dator.
vadå ställer in?

THERE'S NOTHING ELSE I CAN SAY

Jag har vart hemma ett visst antal timmar. jag har känt på svenska värmen. gått åter igen på de svenska vägarna. och jag har konstaterat, trots de hemska vägarna i ghana, trots den ibland outhärdiga värmen, trots de ickefungerande toaletterna och duscharna, trots de tusentals blickar, de få otrevliga bemötande man fått, trots alla kryp och hemskheter man upplevt, är landet i afrika i sig en miljon gånger mysigare än Sverige. Inget dåligt väder. Inga stela människor. Jag gillar vädret och jag gillar människorna. Dock är trafiken, saknaden av riktig mat, riktiga affärer och hygein ingenting jag saknar i första hand. Jag saknar sos-barnbyar och jag saknar hardthaven. jag saknar att ha allt folk runtomkring mig, jag saknar mig grupp, lärarna, allt uno-spelande och ananasen.

Men. Jag är nöjd. Resan hade inte kunnat vart bättre och jag får tänka så istället. Jag är istället glad att jag lever i ett rikt land. Jag slipper skjulhus. Jag är tacksam för det jag har och hoppas istället att jag någondag får åka tillbaka.

Första dagen hemma i Sverige spenderades inne i stan tillsammans med mamma. Både vinterjacka och nyårsklänning hittade jag. Nu vill jag inget mer än att ha nyår. Den perfekta klänningen. Igår somnade jag vid nio, sov 13 timmar och var lagom utvilad när jag vaknade. Nu är jag trött och ska se på gossip girl. Imorgon åker jag kanske in till eskilstuna för en fika.

godnatt då.


Paulina Adgofe.

LETS GO THERE

Guess what?
Jag är hemma. Lever jag? Verkligen.
Jag är hemma efter 15 dagar nere i Afrika. Jag är just nu fruktansvärt trött och vill egentligen inget mer än att vara tillbaka. Men ikväll är jag realistisk och tar mig därför i kragen för att fixa lite middag med pappa, skapa bildspel till tvn för att visa pixen och faktiskt lägga mig tidigt, se på ett och annar gossip girl avsnitt. Bara ta det lugnt. Sova i kapp. Behöver jag säga att resan var, underbar? Förmodligen inte. Mer än underbar. Över 1000 bilder ligger lagrade på datorn, sorterade dag för dag för att hålla reda på saker. Jag gillar inte kylan. Jag ogillar den mer än jag gjorde innan jag åkte. För ungefär 1,5 dag sedan låg jag vid poolen, beställde in lunch på ett fem stjärnigt hotell och bara stekte. Jag kan inte steka i Sverige. En anledning varför jag borde förflytta mig bort.

först ska jag äta.
- besöka afrika, check.




SVERIGE-GHANA

batteriet på datorn håller på att lägga av, så jag får skriva förbaskat fort. Ska alldeles snart sova. 03.20 åker jag ifrån kvicksund, 03.55 lämnar vi västerås för arlanda. Äntligen. Vi har räknat ner, nu är vi här. Två veckor. Jag kommer inte vara hemma, jag kommer inte vistas i kylan. Jag kommer vistas i värmen, bland förmodligen världens sötaste barn på sos-barnbyar och hardthaven, jag kommer bygga, måla och umgås. jag kommer njuta. Afrika. Äntligen.

godnatt.
bye sweden

ÅBENRÖD



det kommer i perioder



KLOCKAN ÄR ELVA

blogg.se är mega segt. jag funderar på om jag verkligen packat ner allt. jag funderar på om det är något jag glömt köpa. jag börjar få andnöd på studentkryssningen. bokad idag. jag och båtar. stora båtar. djupa vatten. inte världens bästa kombination. kommer blir sjukt kul. student. kryssning. student. 2010. ghana imorgonnatt. afrika. två veckor. skolbal. studenten. i sommar. sen usa. folk har rätt. sista året är nog bäst.


YOU SEE MILLIONS OF PEOPLE WITH MILLIONS OF CARES AND I STRUGGLE TO THE TRAIN TO MAKE MY WAY HOME


birthday.se
Ja men lite coolt är det ju? Två Rebecka Zackrisson i hela Sverige, och vi är födda på samma dag!
amasing

Well I feel like they're talking in a language I don't speak

Jag hetsar fram. har en del att fixa. har inte tid för datorn egentligen. måste packa. på lördag åker jag tll afrika, ghana i två veckor. Afrika. Har fortfarande inte förstått det. Och kläder för två veckor, kommer behöva tömma hela garderoben. jag ska packa och sen återkommer jag.

WHO ARE YOU TO JUDGE


Ikväll; åt skogen med allt som förknippas med skolan. Det vill säga matteprovet på fredag. ikväll ska jag ägna mig åt följande; svenska hollywood fruar, gossip girl, 90210, the hills och the city. jag har planer på att stanna uppe länge. jag är alldeles för ung för att sova bort mina dar. Desto mindre sömn, desto mindre missar jag. Att smörja in benen direkt efter en rakning är verkligen inte att rekommendera. fyfan vad det svider.

FINALLY

Åh, att äntligen få kryssa alla dessa informationssidor om skolsystemet i Ghana, att äntligen få duscha, kolla gossip girl, dricka varmt té och inte tänka på morgondagen förän imorgonbitti är underbart. Vänner, min engelskauppsats är klar.

så jävla mycket godnatt.

AB


olalaa, jag vill ha hennes hååååår

MAMMA

Min mamma är världsbäst. Jag går upp och beklagar mig över dagens icke-engelska kunskaper, dricker sista dosen av dukoal och går ner. Två sekunder senare står denna utanför dörren. Mamma vet hur hon ska få mig på humör.


nu tar jag en paus och sticker till tuna park.

kvmenwv lkMN OKJJNG2128

jag
får
panik.
jag kan inte skriva. kan inte engelska. hackar upp mig på vartenda ord. kan inte koncentrera mig. kommer vara hypernervös inför morgondagens tal. måste skriva. cornelia är klar. jag har en sida. 2-3 sidor är det sagt. jag har fyra olika källor framför mig, massa text men jag kan inte skriva. kan fortfarande inte koncentrera mig. behöver mat. te. vatten. glass.godis. energikickar. uppiggningstabletter. behöver bli klar med talfan så jag kan se film.

panik.

multienergy

rest in peace me.
jag är lite halvdöd. har ont i örat. 6 dagar kvar till kommande utomlandsresan och jag har ont i örat. fin tajming. så där. jag lägger elgiganten på hyllan och satsar på morgondagens tal istället. jag ska skriva så det flammar om tagnenterna. jag behöver besöka apotoket i veckan. jag behöver börja packa. kolla sommarkläder. eventuellt köpa sommarkläder. solskyddsfaktor, minst 50. någon keps. midjeväskan är beställd utav mormor. solhatt och midjeväska. kommer sitta fint. kommer se fint ut. jag har världens sämsta hy, ett hår som står åt en miljon olika håll och en sån stor längtan efter sängen, en film och något fint att tugga på att jag graft tvekar på talet. måste skriva det först. engelska. jag gillar engelska. måste visa det. jag ska ju trots allt prata engelska i ett helt år snart.

nolletttvåtrefyra

kvällen bjuder på beslutsångest. Jag vet inte om jag ska sova, kolla vidare på antingen gossip eller 90210, sätta mig och titta på allt sevärt på internet, det vill säga tusentalsbloggar, mtv, typ hemnet (?), facebook och liknande. Jag kan inte bestämma mig om jag ska 1, sova ut imorgon och sedan plugga eller 2, inte sova ut, hänga med familjen till nyöppnade elgiganten (+mediamarkt) och försöka övertala päronen om en system till julklapp. Jag kommer förmodligen stå inne på elgiganten, besviken och ångra mig för att jag inte stannade hemma och pluggade. Jag får strunta i att sova imorgonkväll och klura på måndagens redovisning istället. En saker är dock säker. Imorgon ska jag ut och springa. Jag ska ladda ipoden och jag ska ut i kylan. kanske inte om det regnar, vill inte bli sjuk. Men annars är det jag som tar mig an med the streets of ksund. Dags att sätta igång. Ska jag äta godis 6 av 7 dagar i veckan ska jag göra det med gott samvete. Det är dags att palla arslet från datastolen och faktiskt göra någon nytta.

jag är inte trött. jag får hitta på något att göra istället.
jag är noll inspirerad, känner mig som världens tråkigaste människa. Lider av "jag shoppar, har inga pengar men ändå inga kläder" tankar. Behöver en ny kamera. Åker till Ghana om en vecka. Värmen kommer sitta fint. Jag köpte vantar, tights, tshirt och ett armband idag. Fluffiga vantar. Mer än så blev det inte. Fast 3 kuddar, en deodorant och en lotion också. Bara för att.

Igår åt jag en stor påse med lösviktsgodis och idag tuggade jag i mig en 'dark pistachio' kaka på 15 minuter.

------------------
update
franska rivieran, 25 miljoner....dollar: 250 miljoner kr
thailand, 98 miljoner kronor, endast tomt.
kirrat

"it's like leaving a child behind"




jag fattar inte vad det är för fel på människor.

inlåst

Idag fick vi beskedet, kommer vi fortsätta att hitta kiss
i huset, kommer vi inte kunna ha kvar katten. Min Katt.
Min musse. Min. Vi är bästa kompisar. Han är min bästa.
Undrar om katter förstår bättre om man skriker lite vett
i huvudet på dom? Jag ska försöka. Jag ska lyckas. Måste.

Amanda Berg är förmodligen en av världens snyggaste.
Hade jag haft råd och vilja till en hårförlängning hade jag
gjort som hon. Hade jag kännt mig mer säker i rött/orange
hade jag gjort det.

Imorgon är det Örebro som gäller. Shoppning. Jag. Mamma.
Syster. Lunch.

Är det för tidigt för att önska sig julklappar?

har ni hört?

I helgen ska det komma snö. Snö. 2 oktober och snö. Känns inte
bra. Jag måste ha en ny vinterjacka. Ska leta imorgon.

ikväll är det jag, film och mitt 32 kronors lösgodis.
jag ska sakna.

det finns inga hopplösa individer

GHANA GHANA GHANA GHANA GHANA
!!!

Vi har startat nedräkningen. 8 dagar. Sen åker vi till Afrika. Ghana. 14 dagar. Värme.
Förändringar behövs. Och vad är då bättre än en resa? To Africa. Sjukt spännande.

Sitter och skriver på engelska uppsats, inför redovisning. Skolsystemet där nere.
Idol är över. Jag ska klockan 10 plocka fram vartenda fotoalbum zackrisson äger.
Jag vill ha gamla, betydelsefulla bilder. Jag vill hitta bilderna från England. Se tillbaka.
Scana in och publicera. Finns härliga bilder. Bilden ingen utomstående har sett.
Typ Rebecka 10 år, fjantig, långstonk, toffsar, rosa och britney spears. Barndomen.

Någonting fint det där.
so long

RSS 2.0