varmt varmt och åter varmt

Först måste jag få skriva att jag är besviken. Besviken på att mina bilder inte alls blir lika fina när dom väl ligger på datorn som när dom fortfarande befinner sig i kameran. Då ser bilderna super skarpa ut. Tills som kommer in i datorn. Då skulle många av lika gärna kunna vara tagna utav en digitalkamera. Detta betyder att 1. jag måste lära mig de manuella inställningarna och 2. jag måste lära mig de manuella inställningarna. Jag trodde jag kunde lägga handboken åt sidan, men tydligen inte.

För det andra måste jag säga att jag är lycklig. Den senaste veckan har vart galen och mest bestått utav drickande och skrikande. Det har vart varmt, svettigt och helt underbart. Mer behöver jag egentligen inte säga, eftersom 98% av mina läsare (det vill säga mina tjejkompisar) också befann sig på festivalen och redan upplevt det. När jag ändå är igång vill jag tacka er för en underbar vecka.

Idag har jag befunnit mig i mexico. Det har iallafall känts så. Astrid är hemma och det känns himla bra. Jag har saknat hennes humor och våra sena kvällar. Nu svettas jag bokstavligen som en gris. Det är varmt i mitt rum. Jag vägrar dock att öppna fönstret då jag inte vill spendera natten tillsammans med alla dessa myggor. Imorgon tar jag med mig mexikanen och åker och inhandlar en fläkt. Den gör jag gärna sällskap med. På grund av det jag nämde tidigare lägger jag inte upp några bilder. Istället ska jag ta mig igenom en hel bunt utav au pair papper. Yes. Jag är antagen och matchningsprocessen är i full gång. Ya me quiero ir a U.S!!! Ni anar inte hur mycket papper jag har. Handbok dit och avtalspapper dit. För att hålla mig vaken har jag en marabou i frysen. Den blir godare då.

Vi säger godnatt istället.

Kommentarer

Skriv, skriv, skriv:

Ditt namn:
Anonyma jävel?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din eventuella URL/Bloggadress:

Din fina hälsning:

Trackback
RSS 2.0