"Something you will learn when you get older is that men are just like babies when they're sick

När folk frågar mig var jag ska spendera hösten, och hur det är efter gymnasiet, det vill säga - vad ska jag göra nu? Och jag svarar och berättar om mitt kommande år i usa, så frågar folk alltid, "men Rebecka, är du inte glad?". Jag är glad och lite till. Den lyckan jag känner inom mig går inte att beskriva med ord. Jag känner den, men jag kan inte förklara den och jag har svårt att visa den ibland. Varför. Jag kan själv inte tro det. Att jag, just Jag, ska flytta till usa om 24 dagar är obeskrivligt. Försök själva. Hur mycket information jag än läser om det, så kan jag inte förstå det. Men lycklig är jag, om ni bara visste. Folk som verkligen känner mig vet att det här är någonting jag velat gjort för så länge. Att jag nu ska få göra det känns utom räckhåll. Jag inser att det kommer hända, men jag kan inte förstå det. Jag önskar att jag kunde visa er bilder på barnen. Men eftersom jag inte pratat med mina värdföräldrar om att publicera bilder online än, så undviker jag det och respekterar det. Jag ler när jag ser på bilderna. Jag har en liten rutin innan sängdags. Läsa något fint mail från min värdmamma. Och kolla på bilderna. Idag slog det mig även. Vad gör det om jag är den enda barnflickan i området? Det betyder ju endast att jag kommer behöva lära känna amerikanska vänner. Och hur länge har jag inte velat gjort det? Allt känns som en overklig dröm.

Jag kan ta med mig barnen på skogpromenader. Vi kan ta med oss hunden ut på en promenad. Vi kan slå upp för picknik. Vi kan gå till stranden. Vi kan åka skidor. Vi kan spendera timmar i deras enorma leklada. Sen kan jag ta bilen till människor jag läst känna. Jag kan lära känna min värdmamma i gymmet. Min värdmamma är härlig. Så himla härlig. Hon är ett levande bevis på att amerikanen är social och trevlig. Alltid har hon något att berätta. "Something you will learn when you get older is that men are just like babies when they're sick". Jag tycker om henne.

Så svaret på eran fråga. Jag är lycklig. Jag är så pass lycklig som jag kan vara. Det enda som fattas just nu är 25 oktober 2010.

Kommentarer

Skriv, skriv, skriv:

Ditt namn:
Anonyma jävel?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din eventuella URL/Bloggadress:

Din fina hälsning:

Trackback
RSS 2.0